Bookmark and Share

Biocàpsules: fomentant les capacitats de gestió empresarial en el negoci ‘biotec’

Biocat continua impulsant la formació executiva a través del programa Biocàpusles, orientat a millorar les capacitats de gestió estratègica d’emprenedors i responsables d'empreses biotecnològiques i de tecnologies mèdiques.

Aquest tipus de formació intensiva aporta un coneixement estratègic i transversal de les diferents àrees empresarials en les quals s’han detectat mancances, especialment en l’etapa de creixement del negoci, quan els emprenedors i directius necessiten conèixer nous àmbits de direcció i gestió estratègica.

El programa 2012 s’ha estructurat en cinc sessions al voltant de tres eixos, desenvolupament de negoci, gestió i comunicació, i s’han impartit íntegrament en anglès. En concret, han estat:

Desenvolupament de negoci, Comunicació estratègica, Gestió estratègica de la propietat industrial, Gestió de projectes amb equips altament qualificats i, com a novetat, Valoració de les start-up en un entorn internacional. 

Totes cinc han estat conceptualitzades amb una clara orientació a resultats i les imparteixen professionals amb una dilatada experiència que aporten una metodologia que combina teoria i pràctica (casos, discussions, presentacions, etc.) de manera dinàmica i eficaç.

Un total de 78 directius, emprenedors i tècnics han participat en aquesta edició, que sumats als 330 alumnes dels darrers anys consoliden les Biocàpsules com una opció formativa estratègica de primer nivell.

Una de les sessions de les Biocàpsules.

Un total de 78 directius, emprenedors i tècnics han participat en aquesta edició.